+359 884 566272 ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА
Архитектура

Свържете се с нас

Консултация и съдействие за архитектурни проекти

Въпрос
Здравейте,Въпросът ми е:Имат ли право съседите ми над мен да направят тоалетната на баня, т.е.сложили са душ за къпане, а самата баня с WC я използват на замазка и шпакловка за склад. Даже тъй наречената WC-баня не е довършена години наред, а те само нея използват, и сега имаше теч и ми падна мазилката в нишата с вграден гардероб.Проблем след проблем.Дали трябва да имат разрешително за това преустройство Благодаря предварително С уважениеВаля Клинчарска

Отговор
Здравейте, Не е необходимо разрешение за преустройство - поставяне на душ/биде или друго съоръжение в санитарния възел, тъй като не се променя предназначението на помещението и не се разполага над Ваши помещения за живеене като коридори, стаи, складове за храни и др. Поздрави!
MAG consult е висококвалифициран екип от архитекти, инженери, юристи с над 25–годишен опит в областта на проектирането, строителството и решаване на правни казуси, както и с опит в Общинско – административната дейност. Представителите на MAG consult притежават сертификати за Пълна проектантска правоспособност членове са на КАБ, КИИП, СЮБ.

Имате допълнителни въпроси? Можете да ги зададете сега
2022-08-03 16:53:08
London
За информация и детайли по изготвяне на архитектурни проекти и експертна консултация